ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ Επιστροφή

Επιστολή της ΑΔΕΔΥ προς Ό.Γεροβασίλη – Αποστολή απόφασης Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων για την ΑξιολόγησηΔημοσίευση:04-04-2018

 ΑΔΕΔΥ

Αθήνα, 03.04.2018

Αριθμ. Πρωτ.: 190

 

Προς:

 

Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης

 

κ. Όλγα Γεροβασίλη

 

Κοιν.:

 

1.   Ομοσπονδίες – μέλη Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

2.   Γενικούς Συμβούλους Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

3.   Νομαρχιακά Τμήματα Α.Δ.Ε.Δ.Υ

 

Θέμα: Αποστολή απόφασης Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων – κατάργηση του άρθρου 24Α του Ν. 4369/2016.

 

κυρία Υπουργέ,

 

Με την υπ’ αριθμ 7/2018 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων, την οποία και σας αποστέλλουμε, ανεστάλη η εκτέλεση απόφασης αποκλεισμού υπαλλήλου του ΤΕΙ Ηπείρου από τη διαδικασία επιλογής για την πλήρωση τριών θέσεων επιπέδου Διεύθυνσης, με την αιτιολογία ότι δεν είχε λάβει μέρος στη διαδικασία αξιολόγησης. Διατάχθηκε, δε, από το δικαστήριο η συμμετοχή του αιτούντος στην περαιτέρω διαδικασία επιλογής.

 

Η απόφαση αυτή παράγει προσωρινό δεδικασμένο, ως προς το ότι δεν πιθανολογήθηκε ως νόμιμη η αιτιολογία της αποφάσεως αποκλεισμού του αιτούντος, σύμφωνα με την οποία η μη άσκηση του καθήκοντος αξιολογήσεως εκ μέρους ενός προσώπου, λόγω συμμετοχής του στην κηρυχθείσα από 16.3.2017 απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., επισύρει την κύρωση του άρθρου 24Α Ν. 4369/2016.

 

Ύστερα από τα παραπάνω, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σας καλεί, προκειμένου να μην υποβάλλονται οι υπάλληλοι σε άκοπα δικαστικά έξοδα, να απαλείψετε από τις προκηρύξεις σας το κώλυμα μη συμμετοχής στις κρίσεις για όσους δεν έλαβαν μέρος στις διαδικασίες αξιολόγησης και, παράλληλα, για την αποκατάσταση της νομιμότητας, ζητούμε την άμεση κατάργηση του άρθρου 24Α παρ. 4 του Ν. 4369/2016.

 

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΣ                  ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ 7-2018

 

Πηγή: adedy.grΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.