ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ Επιστροφή

Ενισχύεται με Μοτοσυκλέτες Ταχείας Επέμβασης ο Τομέας ΕΚΑΒ Ιστιαίας, ΒίντεοΔημοσίευση:02-07-2018

Ενισχύεται με Μοτοσυκλέτες Ταχείας Επέμβασης ο Τομέας ΕΚΑΒ Ιστιαίας, Βίντεο

EKABNews

2/7/2018

 

Ενισχύεται με Μοτοσυκλέτες Ταχείας Επέμβασης  ο Τομέας ΕΚΑΒ Ιστιαίας

 

Τα συγχαρητήρια Μαυραγάνη για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Ιστιαίας

 

Facebook Τομέας ΕΚΑΒ Κύμης

Το Ε.Κ.Α.Β αξιολογώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και θέλοντας να τονώσει το αίσθημα ασφάλειας προς τους πολίτες αλλά και τους τουρίστες που επισκέπτονται την Βόρεια Εύβοια, αποφάσισε την ενίσχυση του Τομέα Ε.Κ.Α.Β Ιστιαίας με μοτοσυκλέτες ταχείας επέμβασης, επανδρωμένες με κατάλληλα εκπαιδευμένους Διασώστες οι οποίοι θα παραμείνουν και θα περιπολούν για όλη την τουριστική περίοδο στην περιοχή.

Καθότι το Ε.Κ.Α.Β είναι ο μοναδικός φορέας που μπορεί να προσφέρει επείγουσες και εξειδικευμένες Πρώτες Βοήθειες δωρεάν και χωρίς διακρίσεις προς όλους.

 

Τα συγχαρητήρια Μαυραγάνη για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Ιστιαίας

eviavima.blogspot.com

 

Ο υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης σχετικά με την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Ιστιαίας συνεχάρη τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και το Νίκο Κόκκο. Δείτε τι δήλωσε....

Νίκος Μαυραγάνης- Κάποτε υποβαθμίζονταν τα κλιμάκια ΕΚΑΒ και έκλειναν Νοσοκομεία (Κάρυστος), ΤΩΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ υπηρεσίες ΕΚΑΒ και ιδρύονται νέες πτέρυγες (τομογράφου και σε λίγο νεφρού στην Κάρυστο). Ο Συνάνθρωπος στο επίκεντρο ! Συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΕΚΑΒ και στο Νίκο Κόκκο.

 

Πηγή: ekabnews.grΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.