ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ Επιστροφή

Εκπαίδευση στις Α΄ Βοήθειες από το ΕΚΑΒ στο προσωπικό του Elite City Resort, Δείτε φωτογραφίεςΔημοσίευση:10-11-2018

Η εκπαιδευτική ομάδα του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ υλοποίησε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο προσωπικό του Elite City Resort. Η Διεύθυνση του ξενοδοχείου προχώρησε στην δωρεά εκπαιδευτικού υλικού για τις ανάγκες του σωματείου.

Εκπαίδευση στις Α΄ Βοήθειες από το ΕΚΑΒ για τους εργαζομένους του Elite City Resort

tharrosnews.gr

 

Ημερίδα και εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών στις Α΄ Βοήθειες πραγματοποιήθηκε προχθές στο συνεδριακό κέντρο Blue Centre στο ξενοδοχείο Elite City Resort από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Αθηνών, με τη συμμετοχή εκπαιδευτών της Καλαμάτας και επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργο Μαθιόπουλο.

Σε πλήρη απαρτία το προσωπικό του Elite City Resort εκπαιδεύτηκε στις Α’ Βοήθειες σε περίπτωση πνιγμονής, την ΚΑΡΠΑ (Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση) και τη χρήση αυτόματου απινιδωτή, που πλέον διαθέτει το ξενοδοχείο.

Η ημερίδα και το σεμινάριο έλαβαν χώρα σε συνέχεια της ευγενικής χορηγίας εκπαιδευτικού υλικού (προπλασμάτων  και εκπαιδευτικών απινιδωτών) από το Elite City Resort προς το ΕΚΑΒ Καλαμάτας.

 

Πηγή: tharrosnews.gr

 

Δείτε στο EKABNews

Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ Καλαμάτας στο προσωπικό του ELITE CITY RESORT, Βίντεο, 7/11/2018

 

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ στο προσωπικό του ELITE CITY RESORT-Παρουσίαση χορηγίας εκπαιδευτικού υλικού, 5/11/2018Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.