ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ Επιστροφή

Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ 1500 νερά ΖΑΓΟΡΙ , προσφορά της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΖΑΓΟΡΙ, φυσικό μεταλλικό νερό) προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ ΑθήναςΔημοσίευση:04-07-2019

Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ 1500 νερά ΖΑΓΟΡΙ , προσφορά της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΖΑΓΟΡΙ, φυσικό μεταλλικό νερό) προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ Αθήνας.

166worksafe.blogspot.com

3/7/2019

 

Παραδόθηκαν χτες Τρίτη 2 Ιουλίου τα 1500 νερά ΖΑΓΟΡΙ που δώρισε η  εταιρία  ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΖΑΓΟΡΙ, φυσικό μεταλλικό νερό) προς τους διασώστες του ΕΚΑΒ Αθήνας.

 

Η ευγενική αυτή χορηγία πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα των εργαζομένων με κοινή επιστολή που στάλθηκε στην εταιρία και υπογράφηκε από το Σωματείο Εργαζομένων, την Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας και το Ταμείο Αλληλοβοηθείας.

 

Η εταιρία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΖΑΓΟΡΙ, φυσικό μεταλλικό νερό) , αναγνώρισε το δύσκολο έργο των διασωστών του ΕΚΑΒ και με γνώμονα τις δύσκολες συνθήκες εργασίας τους, αλλά και την αυξημένη ανάγκη για κατανάλωση δροσερού πόσιμου νερού, λόγω και των αυξημένων θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στο λεκανοπέδιο της Αττική, προχώρησε στην ευγενική αυτή χορηγία με σκοπό να απαλύνει την θερμική καταπόνηση που θα υποστούν οι εργαζόμενοι διασώστες του ΕΚΑΒ Αθήνας, επιτελώντας το δύσκολο έργο τους προς την κοινωνία.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την εταιρία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΖΑΓΟΡΙ, φυσικό μεταλλικό νερό) και να τους ενημερώσουμε πως η θετική τους ανταπόκρισή στο αίτημά μας, χαροποίησε ιδιαίτερα και αποτέλεσε  σημαντικό γεγονός για όλους τους συναδέλφους μας, οι οποίοι και εκτίμησαν ιδιαίτερα την κίνηση αυτή. Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι.

 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους συναδέλφους μας, πως κατά την διάρκεια της βάρδιας τους μπορούν να επισκέπτονται το γραφείου Ανεφοδιασμού των Ασθενοφόρων της κεντρικής υπηρεσίας και εκτός από υλικά, μπορούν πλέων να προμηθεύονται και δροσερά νερά ΖΑΓΟΡΙ, προσφορά της  εταιρίας ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (ΖΑΓΟΡΙ, φυσικό μεταλλικό νερό), τα οποία και υπάρχουν διαθέσιμα στο ψυγείο του γραφείου.

 

Πηγή: 166worksafe.blogspot.comΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.