Τελευταία Νέα Επιστροφή

Η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ , Δημοσίευση: 27-06-2018

Αθήνα 27/06/2018

Αρ. πρωτ.: 189

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: Η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Συνάδελφοι,

 

Η Αξιολόγηση με την σημερινή της μορφή ΑΠΕΤΥΧΕ για ένα ακόμη έτος. Οι προθεσμίες δεν τηρήθηκαν σε καμία περίπτωση. Άρον-Άρον η διοίκηση του ΕΚΑΒ ανέθεσε σε υπηρεσιακά στελέχη/αξιολογητές αλλά και σε κομματικά στελέχη της, να ειδοποιήσουν με SMS, EMAIL αλλά και τηλεφωνικά όσους εργαζόμενους αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην διαδικασία της αξιολόγησης έως σήμερα να παραστούν την Παρασκευή 29/6/2018 στα γραφεία των προϊσταμένων τμημάτων  «προκειμένου να διενεργηθεί συμβουλευτική συνέντευξη» όπως αναφέρεται στις ειδοποιήσεις.

Όπως είναι γνωστό η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΕΔΗΝ αλλά και το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ με απόφαση Γενικής Συνέλευσης (16/5/2018) έχει προκηρύξει ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

Έχουν σταλεί ΕΞΩΔΙΚΑ «παρέχοντας με τον τρόπο αυτό πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου» και μέχρι σήμερα από το 2014 που έχουμε την ίδια θέση με συνέπεια ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ από κανένα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ δεν έχει κριθεί ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ.

Δεν μας προκαλεί βέβαια εντύπωση ο ανταπεργιακός μηχανισμός που προσπαθεί να στήσει η διοίκηση του ΕΚΑΒ. Μας έχουν συνηθίσει άλλωστε σε αντισυνδικαλιστική και αντεργατική συμπεριφορά. Τους καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά.

Καλούμε τους εργαζόμενους να αγνοήσουν τις προσκλήσεις που δέχθηκαν και να μην προσέλθουν να αξιολογηθούν. Καλούμε τα μέλη μας να συνεχίσουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ η οποία συνδέεται με όλες τις δυσμενείς μισθολογικές και υπηρεσιακές, εργασιακές μεταβολές που σχεδιάζονται με βάση τις ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ δεσμεύσεις.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στο ΕΚΑΒ μπορούμε να δώσουμε για μία ακόμη φορά μαζικά και δυναμικά την απάντησή μας. Θα είμαστε και εφέτος νικητές.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

                                

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.