Τελευταία Νέα Επιστροφή

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 7.00 Π.Μ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Δημοσίευση: 04-07-2018

Αθήνα 04/07/2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 7.00 Π.Μ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Συνάδελφοι,

 

Η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου και εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 6 Ιουλίου, ώρα 7.00 π.μ., στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7, Σύνταγμα) για το θέμα των ΒΑΕ και των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων των Δημοσίων Υπαλλήλων.

 

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ συμμετέχει στην κινητοποίηση και σας καλούμε να παραβρεθείτε στην  συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθώς τόσο η ένταξη στα ΒΑΕ όσο και η συνέχιση καταβολής του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας αποτελούν διαχρονικές και πάγιες διεκδικήσεις μας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος δεν παρέστη στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ορίσει ο ίδιος, με την ΑΔΕΔΥ και Ομοσπονδίες την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, χωρίς καμία δικαιολογία!!!

 

Ο Υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ.

 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 7.00 π.μ.

 

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

                                

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.