Τελευταία Νέα Επιστροφή

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ, Δημοσίευση: 26-07-2018

Αθήνα 26/07/2018

Αρ. πρωτ. 232

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: Επίσκεψη κλιμακίου της Λαϊκής Ενότητας στο ΕΚΑΒ

 

Σήμερα Πέμπτη 26/7/2018 επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος κο Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση στο γραφείο του σωματείου με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ. Κατατέθηκε υπόμνημα με τα αιτήματα των εργαζομένων. Ο κος Λαφαζάνης εξέφρασε τις ευχαριστίες στους διασώστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση τους στις περιοχές των πυρκαγιών.  

Ενημερώσαμε την αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας για την «Αφαίρεση της διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ από την επιχειρησιακή δυνατότητα του ΕΚΑΒ και την μεταφορά τους στο ΕΚΕΠΥ». Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ (διασώστες, ιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό) είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια αποδυνάμωσης του οργανισμού μας σε υπηρεσίες και σε προσωπικό. Ο κος Λαφαζάνης στήριξε το αίτημα μας. Στην συνέχεια ακολούθησε περιοδεία στους χώρους εργασίας.

Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας καθώς και τα μέλη του κλιμακίου που ήταν παρόντες (Ευρωβουλευτής Ν. Χουντής, εκπρόσωπος τύπου Δέσποινα Σπανού, Βασίλης Πριμηκήρης, Γ. Σύμβουλος ΠΟΕΔΗΝ Ανδρέας Μακρής κ.α.)  εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και δεσμεύτηκαν ότι θα αναδείξουν τα προβλήματα του προς κάθε κατεύθυνση, θα στηρίξουν το ΕΚΑΒ με σθένος ώστε να διατηρήσει τον Δημόσιο χαρακτήρα του για να συνεχίσει να είναι ο πυλώνας  του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον χώρο της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και ότι θα αντιταχθούν σε κάθε σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση τμημάτων του προς όφελος ιδιωτικών εταιρειών και σε βάρος της δωρεάν δημόσιας υγείας και των πολιτών.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

                                

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.