Αγωγές Για Την Διεκδίκηση Των Δώρων 2017-2018 ← Επιστροφή

Αθήνα 06-11-2018
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΠΑΣΧΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017 ΚΑΙ 2018


Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου θα καταθέσει ομαδική αγωγή για την διεκδίκηση των επιδομάτων εορτών Πάσχα-Χριστουγέννων και αδείας για τα έτη 2017 και 2018. Oι αγωγές αφορούν ΜΟΝΙΜΟΥΣ εργαζομένους και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) εργαζόμενους και οι ενάγοντες δεν θα επιβαρυνθούν με έξοδα καθώς το σωματείο ανέλαβε το κόστος.
Δείτε τα ονόματα των μελών τα οποία θα συμπεριληφθούν στις αγωγές ανοίγοντας τα δύο αρχεία:

01-ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

02 ΑΡΧΕΙΟ ΙΔΑΧ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ.

Εάν δεν είναι το όνομα σας στην κατάσταση επικοινωνήστε με το γραφείο του σωματείου στο τηλέφωνο 2132143417. Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ δραστηριοποιείται και έχει μέλη στο Παράρτημα ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ (ΝΟΜΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ) , στο Παράρτημα ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ (ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ), στο Παράρτημα ΕΚΑΒ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ και ΤΡΙΠΟΛΗΣ) και στο Παράρτημα ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΝΟΜΟΙ ΣΑΜΟΥ (ΙΚΑΡΙΑΣ-ΣΑΜΟΥ), ΛΕΣΒΟΥ (ΛΗΜΝΟΥ), ΧΙΟΥ, ΚΥΚΛΑΔΩΝ (ΑΝΔΡΟΥ, ΘΗΡΑΣ, ΙΟΥ, ΜΥΚΟΝΟΥ, ΝΑΞΟΥ, ΠΑΡΟΥ, ΣΥΡΟΥ, ΤΗΝΟΥ), ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (ΚΑΛΥΜΝΟΥ-ΛΕΡΟΥ)).

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος                  Κιτσόπουλος Αλέξιος
Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.