ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ Επιστροφή

ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑΔημοσίευση:01-08-2019

 ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ

ΕΚΑΒNews

31/7/2019

 

Facebook Δημήτρης Μπράτης

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τώρα στη ΓΑΔΑ

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ για την κλήση σε απολογία του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, από το Τμήμα Προστασίας του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Για την προηγούμενη κυβέρνηση οι αγώνες των εργαζομένων και τα συνδικαλιστικά στελέχη ήταν επικίνδυνα για τη Δημοκρατία.

Τόσο «αριστεροί»...!!!

 

ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ

protothema.gr

 

Με αφορμή την κλήση που δέχτηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος.

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΠΟΕΔΗΝ έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με αφορμή την κλήση που δέχτηκε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος.

 

Ο κ. Γιαννάκος κλήθηκε εκ νέου στο τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος για παροχή εξηγήσεων αναφορικά με πράξεις που του καταλογίζονται ότι προέβη στις 16 Ιουλίου 2018 κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

 

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία σημειώνει: «Δεχθήκαμε αναίτια επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις αφού όπως μας είπαν είχαν τέτοιες εντολές από την κυβέρνηση.

 

Έγινε χρήση χημικών εξ’ επαφής στη στοά και μάλιστα παρουσία πολλών γυναικών με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί τραυματίες διαδηλωτές που διακομίσθηκαν σε Νοσοκομεία.

 

Μας κατηγορούν ότι προκαλέσαμε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε αστυνομικούς, όταν ουδείς αστυνομικός έφερε ούτε μία αμυχή. Μάλιστα κάποιοι αστυνομικοί επισκέφθηκαν Νοσοκομεία και όπως φαίνεται από τη δικογραφία οι ιατρικές βεβαιώσεις που έλαβαν αναφέρουν αίσθημα κακουχίας και ήπιας αναπνευστικής δυσχέρειας, συμπτώματα που προκλήθηκαν από τα χημικά που οι ίδιοι έριξαν εξ’ επαφής!!!

 

Δεν τρομοκρατούμαστε με τέτοιες ενέργειες που θυμίζουν «χούντα».

 

Καλούμε τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης να κλείσουν τις υποθέσεις οι οποίες στόχευαν στην ποινικοποίηση των αγώνων της ΠΟΕΔΗΝ για την ανάδειξη της κατάρρευσης της Δημόσιας Υγείας και την επίλυση σοβαρών εργασιακών αιτημάτων.

 

Και άλλες φορές έχουν κληθεί συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕΔΗΝ επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ως επικίνδυνοι για το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας»

 

Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Μαρία Τσίπρα, Δικηγόρος-Εργατολόγος ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Πηγή: protothema.gr

 

Πηγή: ekabnews.gr

 

Δείτε στο EKABNews

Η ΑΔΕΔΥ Με αφορμή την κλήση σε «απολογία» του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου

 

ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών στην ΓΑΔΑ (Λ. Αλεξάνδρας 173) την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 10πμΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.