ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ Επιστροφή

Μεγάλη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και πορεία στο Υπουργείο ΥγείαςΔημοσίευση:25-10-2019

Μεγάλη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και πορεία στο Υπουργείο Υγείας

protothema.gr

23/10/2019

 

Η ΠΟΕΔΗΝ θεωρεί «αιτία πολέμου» την εργασία ιδιωτών γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία - Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία των διαδηλωτών έξω από το υπουργείο Υγείας

 

Πορεία προς το υπουργείο Υγείας ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το πρωί από την πλατεία Μαβίλη μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

 

Γύρω στις 11 έφτασαν έξω από το υπουργείο Υγείας για να διαμαρτυρηθούν, ενώ αυτή την ώρα παραμένουν κλειστές η Ακαδημίας (έξω από το υπουργείο Εσωτερικών) και η Αριστοτέλους, στο ύψος του υπουργείου Υγείας. Η κίνηση σε Βασιλίσσης Σοφίας και Ακαδημίας πραγματοποιείται, πλέον, κανονικά.

 

Νωρίτερα, οι διαδηλωτές είχαν καταλάβει δύο λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου της Βασιλίσσης Σοφίας και βρέθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου εκδήλωσαν τη διαμαρτυρία τους, ενώ στον χώρο υπήρχαν κλούβες της αστυνομίας.

 

Κατόπιν, αποχώρησαν, κατευθυνόμενοι προς το υπουργείο Υγείας, με την τροχαία να κλείνει και την Ακαδημίας.

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) θεωρεί «αιτία πολέμου» την εργασία ιδιωτών γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία και ζητεί μόνο προσλήψεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

 

Πορεία ΠΟΕΔΗΝ

Proto Thema

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Δείτε Βίντεο και Φωτογραφίες ΕΔΩ

 

Πηγή: protothema.grΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.