ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ Επιστροφή

«Μπαμπά θα ξαναπάω γήπεδο»; Συγκλονίζει ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Ν. Πεντέλη – Ευχαριστήρια σε ΕΚΑΒ και Π.Α.Κ.Δημοσίευση:02-11-2019

 «Μπαμπά θα ξαναπάω γήπεδο»; Συγκλονίζει ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Ν. Πεντέλη – Ευχαριστήρια σε ΕΚΑΒ και Π.Α.Κ.

 

Θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Παίδων (ΠΑΚ) και τον ΕΚΑΒίτη που δεν τον άφησε λεπτό μπήκε μαζί του στα επείγοντα. Είναι όλοι υποδειγματικοί. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όσα είδα με κάνουν να πιστεύω πώς υπάρχει ελπίδα στη χώρα. Είναι ήρωες και τους ευχαριστώ που έσωσαν το παιδί μου.

 

"Μπαμπά θα ξαναπάω γήπεδο"; Συγκλονίζει ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Ν.Πεντέλη

news247.gr

30/10/2019

 

Ο πατέρας του μικρού μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στους Χρήστο Σούτο και Παύλο Σαχτούρη μιας και είναι η αγαπημένη εκπομπή του γιου του που υποστηρίζει φανατικά τον Ολυμπιακό - Τι είπε για την πορεία της υγείας του γιου του και για τους γιατρούς που του έσωσαν τη ζωή.

Καλύτερη είναι η υγεία του 14χρονου που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από μία 27χρονη οδηγό στη Νέα Πεντέλη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ο πατέρας του αγοριού τηλεφώνησε και μίλησε στον αέρα του Sport 24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Ξέρεις από μπάλα;" με τον Χρήστο Σούτο και τον Παύλο Σαχτούρη αφού πρόκειται για την αγαπημένη εκπομπή του μικρού που είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού.

 

Ο πατέρας του 14χρονου αποκάλυψε πώς το πρώτο πράγμα που του είπε ο γιος του όταν βγήκε από την μηχανική υποστήριξη είναι αν θα μπορέσει να ξαναπάει στο γήπεδο, με τον πατέρα να ευχαριστεί διασώστες και γιατρούς που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και κατάφεραν να κρατήσουν το παιδί του στη ζωή.

 

"Ορκίστηκα μετά από αυτό να μην ξαναβρίσω ποτέ. Αν και ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς και υποστηρίζω τον ιδιωτικό τομέα θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού και τον ΕΚΑΒίτη που δεν τον άφησε λεπτό μπήκε μαζί του στα επείγοντα. Είναι όλοι υποδειγματικοί. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όσα είδα με κάνουν να πιστεύω πώς υπάρχει ελπίδα στη χώρα. Είναι ήρωες και τους ευχαριστώ που έσωσαν το παιδί μου" είπε εμφανώς συγκινημένος.

 

Ακούστε το απόσπασμα ΕΔΩ

 

Πηγή: news247.grΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.