ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ Επιστροφή

Συγκινητικές στιγμές στο «Αλεξάνδρα»: Το ζεστό χειροκρότημα των νοσηλευτών στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝΔημοσίευση:14-05-2020

Συγκινητικές στιγμές στο «Αλεξάνδρα»: Το ζεστό χειροκρότημα των νοσηλευτών στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ

newsbeast.gr

13/05/2020

 

 

Ζητούν στελέχωση των ειδικών τμημάτων και περαιτέρω χρηματοδότηση – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr

 

Έξω από τις πύλες των νοσοκομείων συγκεντρώθηκαν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, προκειμένου να αναδείξουν «τις χρόνιες παθογένειες του συστήματος και τα μείζονα εργασιακά αιτήματα των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων».

 

Έξω από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» μάλιστα, σε μία συμβολική αλλά και συγκινητική στιγμή, οι συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν για κάποια δευτερόλεπτα, θυμίζοντας για λίγο τις πολύ δύσκολες μέρες της καραντίνας και της καθημερινής μάχης με την πανδημία του κορονοϊού. Μία μάχη που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα στα νοσοκομεία της χώρας.

 

Εργαζόμενη στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα ανέφερε στην κάμερα ότι από τις 6 Απριλίου έχει δημιουργηθεί ειδικό τμήμα που σκοπό έχει να αντιμετωπίσει ύποπτο κρούσμα κορονοϊού γυναικολογικό ή μαιευτικό και ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία αναφορά για περαιτέρω στελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος.

 

Bίντεο-φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Newsbeast.gr - Τα χειροκροτήματα των νοσηλευτών στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

Πηγή: newsbeast.grΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.