ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ Επιστροφή

Εύσημα στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας και την ΠυροσβεστικήΔημοσίευση:09-09-2020

Εύσημα στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική

evoikostipos.gr

28/08/2020

 

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων μίλησε για 130 διασώσεις και για άριστη συνεργασία

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ε.Κ.Α.Β. Χαλκίδας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας είπε κατά την εκεί επίσκεψή της, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, για την παρουσία τους στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πρωτοφανούς θεομηνίας της 9ης Αυγούστου, που έπληξε σημαντικά τους Δήμους.

Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν ζητήματα προς επίλυση που αφορούν στις δύο Υπηρεσίες, με μείζονος σημασίας την μεταστέγασή τους σε ασφαλέστερους και μεγαλύτερους χώρους που να εξυπηρετούν την ομαλή λειτουργία τους.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης, οι Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Βουρδάνος και Ηλίας Μπουρμάς και ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς.

“Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω και τις δύο Υπηρεσίες καθώς υπερέβαλαν εαυτόν για να καταφέρουμε σήμερα να λέμε ότι αν σκεφτούμε το μεγάλο μέγεθος της καταστροφής, η αποτίμηση είναι κατά μια έννοια θετική, τουλάχιστον όσον αφορά στις 130 διασώσεις (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).

Όλοι συνέδραμαν τα μέγιστα και αυτό που διαπίστωσα συνεργαζόμενη μαζί τους εκείνες τις κρίσιμες ώρες είναι, ότι είναι άνθρωποι με άρτια τεχνική εκπαίδευση για να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις αλλά το κυριότερο, ότι είναι άνθρωποι με εξαιρετικό ήθος και χαρακτήρα. Αποτέλεσαν βασικό στήριγμα για εμάς και η συνεργασία μας ήταν άριστη.

Μπορούμε να ελπίζουμε ότι στο μέλλον με τον απαραίτητο σχεδιασμό, θα προσφέρουμε στο Ε.Κ.Α.Β. και στην Πυροσβεστική, τους χώρους και τις συνθήκες που τους αξίζουν, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών τους.”, δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων

 

Πηγή: evoikostipos.grΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.