ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ Επιστροφή

Προσφορά προς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ από το Ίδρυμα ΕυγενίδουΔημοσίευση:09-09-2020

Προσφορά προς τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ από το Ίδρυμα Ευγενίδου

ekab.gr

09/09/2020

 

Προς όλους τους εργαζόμενους του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ- ΕΚΑΒ

 

Το Ίδρυμα Ευγενίδου, με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας συμβολής στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων των νέων, έχει δημιουργήσει ειδικά εταιρικά πακέτα για του εργαζόμενους του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ- ΕΚΑΒ, προκειμένου οι εργαζόμενοί σας και οι οικογένειές τους να έχουν ειδικές προνομιακές τιμές πρόσβασης στις παραστάσεις, στα προγράμματα και στα εργαστήρια που προσφέρουν οι δράσεις του.

Φέτος με ασφάλεια και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα μπορούν οι εργαζόμενοι σας, να παρακολουθήσουν τις μαγευτικές παραστάσεις του Ψηφιακού Πλανηταρίου και όλες τις δράσεις των εργαστηρίων και πειραμάτων του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας και να γνωρίσουν από κοντά τον θαυμαστό κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, σας επισυνάπτουμε ένα έντυπο με τα προτεινόμενα πακέτα ή τις μεμονωμένες παραστάσεις, στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση και να κάνουν χρήση οι εργαζόμενοί σας.

Τα προσφερόμενα πακέτα παραστάσεων και δράσεων, ισχύουν για Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή καθώς Σάββατο και Κυριακή από 4/9/2020 έως και 29/11/2020.

Λόγω των αλλαγών του προγράμματος και του εμπλουτισμού των δράσεων με νέα προγράμματα και εργαστήρια, το παρόν έντυπο αφορά στην περίοδο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου 2020. Με την λήξη της περιόδου αυτής, θα σας αποσταλεί νέα προσφορά.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Ίδρυμα Ευγενίδου λαμβάνουμε και τηρούμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες κρατικές υγειονομικές αρχές, σε όλες τις δραστηριότητες και τα προγράμματά μας.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου και καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής σας.

Στον χώρο του Πλανηταρίου και σε όλες τις Δράσεις (εργαστήρια,  προγράμματα και πειράματα) τηρούνται όλες οι απαιτούμενες αποστάσεις για την ασφάλεια του κοινού διατηρώντας πάντα μία κενή θέση ανάμεσα στους θεατές/ομάδες. Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα: 4 άτομα.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, για κάθε περαιτέρω πληροφορία που αφορά στο πρόγραμμα επίσκεψης των εργαζομένων σας και των οικογενειών τους.

 

Ενημερωτικό φυλλάδιο

 

 

Για το Ίδρυμα Ευγενίδου

 

Οι Υπεύθυνοι Υποστήριξης Δράσεων

 

Λία Πανταζοπούλου                             Δημήτρης Παπαχρήστου

 

210 9469654/6977263849                  210 9469668/6986673115

 

 

 

Λ. Συγγρού 387-17564 Π. Φάληρο

corporateprograms@eef.edu.gr

www.eef.edu.gr

 

Πηγή: ekab.grΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.