Τελευταία Νέα Επιστροφή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ, Δημοσίευση: 03-01-2020

Αθήνα 03/01/2020

Αρ. πρωτ.: 234

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

 

Για το ζήτημα των εκτός λειτουργίας ασθενοφόρων Peugeot λόγω μηχανικών βλαβών, σε ποσοστό περίπου 70%, το Σωματείο έκανε εξώδικη διαμαρτυρία και πρόσκληση προς την ανάδοχο εταιρεία Aiglon AE και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κοινοποιούμενη προς τον Υπουργό Υγείας, Υφυπουργό Υγείας και Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με το παραπάνω έγγραφο διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην επισκευή μηχανικών βλαβών από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Επίσης καλούμε την ανάδοχο εταιρεία να τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις απέναντι στο ΕΚΑΒ και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες να ενεργήσουν τα δέοντα προς της κατεύθυνση αυτή.

Οι τεράστιες καθυστερήσεις στην επισκευή των οχημάτων έχει επιπτώσεις στην επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ αλλά και στις εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων.

Το Σωματείο επιφυλάσσεται, εφόσον η κατάσταση δεν ομαλοποιηθεί, να υποβάλει αναφορά στον αρμόδιο Εισαγγελέα, καθώς η αχρησία των ασθενοφόρων οχημάτων συνεπάγεται κίνδυνο για την ζωή των συμπολιτών μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

 

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.