Τελευταία Νέα Επιστροφή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΚΑΒ (ΝΕΑ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ), Δημοσίευση: 07-05-2020

Αθήνα 07/05/2020

Αρ. πρωτ.: 303

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα 7/5/2020 το προεδρείο του Σωματείου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την νέα απρόκλητη επίθεση κατά εργαζομένων κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους. Το περιστατικό συνέβη  την Τετάρτη 6/5/2020. Από την πρώτη στιγμή το σωματείο ενημερώθηκε και επικοινώνησε με τους συναδέλφους.

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη για το συγκεκριμένο περιστατικό και να τεθεί οριστικά το πλαίσιο για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Επίσης:

1)    Στάλθηκε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

2)    Στάλθηκε  επιστολή στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με την οποία ζητάμε για άλλη μια φορά την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης για την προστασία των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

3)    Με απόφαση του Προέδρου, μετά από πρόταση του Σωματείου, το ΕΚΑΒ θα παραστεί ως πολιτικός ενάγων για την υποστήριξη της κατηγορίας  της συναδέλφου

4)    Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ επικοινώνησε άμεσα με την πολιτική ηγεσία και ζήτησε εκ νέου την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης για την προστασία των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

 

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.