Τελευταία Νέα Επιστροφή

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΙΣ 8/7/2020 ΑΠΟ 11:00 ΠΜ ΜΕΧΡΙ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11:30 ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ, Δημοσίευση: 07-07-2020

Αθήνα 06/07/2020

Αρ. πρωτ.: 343

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΙΣ 8/7/2020 ΑΠΟ 11:00 ΠΜ ΜΕΧΡΙ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11:30 ΠΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ συμμετέχει στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας στο Δημόσιο την Τετάρτη 8 Ιουλίου και συγκέντρωση ώρα 11:30πμ στην Πλατεία Κοραή που αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά του νομοσχεδίου που φέρνει η Κυβέρνηση για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων.

Το νομοσχέδιο επιδιώκει να θέσει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε κινητοποίηση, μέσα από διατάξεις-λάστιχο, που θα τις ερμηνεύουν οι αστυνομικές αρχές και οι άλλοι μηχανισμοί καταστολής. Οι εμπνευστές να γνωρίζουν πως το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν πρόκειται να κάνει πίσω! Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές οργανώσεις της χώρας δεν πρόκειται να βάλουν «δοσομετρητή» στη μορφή και το περιεχόμενο των αγώνων τους.

Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων θα μείνουν στα χαρτιά! Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» στην πορεία διαμαρτυρίας.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

 

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.