Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ,ΩΡΑ 17:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Δημοσίευση:19-05-2016

Αθήνα 19-05-2016

 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22-5-2016 και ώρα 17:30 στο Σύνταγμα ενάντια στην ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου-λαιμητόμο για την Ελληνική κοινωνία.

Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα σκληρά μέτρα σαν αυτά που φέρνει το Πολυνομοσχέδιο.Φόροι 1,8 δισ. ευρώ,αύξηση συντελεστών ΕΝΦΙΑ,αυξήσεις σε καύσιμα και αύξηση ΦΠΑ απο 23 σε 24% που θα συμπαρασύρουν προς τα πάνω όλα τα είδη καθημερινής ανάγκης των πολιτών. Αυξήσεις παντού μέσω της αύξησης του ΦΠΑ.Πωληση κόκκινων στεγαστικών δανείων σε ξένα funds.Πώληση μέσω ΤΑΙΠΕΔ περιουσίας του Ελληνικου Δημοσίου και ΔΕΚΟ μέσω αποκρατικοποιήσεων.Ενεργοποίηση του περίφημου 'κόφτη' δαπανών του Δημοσίου που θα σημάνει μείωση μισθών και συντάξεων και περισσότερη φτώχια για όλους.

Συνάδελφοι,η καταιγίδα των μέτρων συνεχίζεται μέσα στον ίδιο μήνα με αμείωτους ρυθμούς.Σας καλούμε  στο συλλαλητήριο μαζί με όλους τους εργαζομένους,τους συνταξιούχους και τους ανέργους για να διαμαρτυρηθούμε έναντια στο μέλλον που μας ετοιμάζουν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ με τους ξένους συνεργάτες της, τοκογλύφους-δανειστές της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του ΔΝΤ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22-05-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17 :30

 

                                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

             Μαθιόπουλος Γεώργιος                           Μπαρκονίκος Χρήστος



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.