Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ-ΠΟΕΔΗΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ, Δημοσίευση:13-01-2018

Αθήνα 12/01/2018

Αρ. πρωτ.: 015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή στην Στάση εργασίας και στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ/ΠΟΕΔΗΝ την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου από τις 12:00 έως την λήξη της βάρδιας

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ συμμετέχουν στην 3ωρη Στάση Εργασίας την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας και στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ ώρα 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος με πορεία στην Βουλή και με αίτημα την απόσυρση του βάρβαρου, αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα της 3ης Αξιολόγησης.

Γι άλλη μία φορά η κυβέρνηση τσακίζει το εισόδημα των πολιτών, μισθούς και συντάξεις. Από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη φτάσαμε στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό λαϊκών πρώτων κατοικιών και στον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία, για το οποίο τόσοι αγώνες και θυσίες έχουν γίνει από τους εργαζόμενους σε όλον τον πλανήτη.

Από τις διαβεβαιώσεις που μας έδιναν οι Υπουργοί της κυβέρνησης ότι δεν τίθεται ζήτημα για την περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας συστήνεται Επιτροπή η οποία θα εξετάσει την τύχη του επιδόματος με βάση το Ν. 4354/2015 που προβλέπει την ευθυγράμμισή του με τις βέλτιστες πρακτικές που ισχύουν στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν θα επιτρέψουμε την περικοπή ή τον περιορισμό του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας. Διεκδικούμε την αύξησή του.

Διεκδικούμε την ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ καλεί τους εργαζόμενους  να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αιτήματα:

1. Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία

2. Να μην ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης

3. Ένταξη στα ΒΑΕ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                   Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας

 

 

Μαθιόπουλος Γεώργιος

Κιτσόπουλος Αλέξιος

 



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.