Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, Δημοσίευση:22-05-2018

Αθήνα 22/05/2018

Αρ. πρωτ.: 150

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση συμμετοχής στην Κατασκήνωση του Υπουργείου Υγείας στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την συμμετοχή των μελών μας στην Κατασκήνωση των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι για τις οποίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να φιλοξενηθούν οι εργαζόμενοι/μέλη μας μαζί με τις οικογένειες τους είναι τρεις των 18 ημερών. Η πρώτη περίοδος αρχίζει περίπου στις αρχές Ιουλίου. Οι ακριβείς ημερομηνίες για τις περιόδους θα καθοριστούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Η κάθε σκηνή είναι οικογενειακή και μπορεί να φιλοξενήσει έως πέντε άτομα μαζί με τα παιδιά. Διαθέτει όλες τις ανέσεις (ρεύμα, ψυγείο, internet), κοινής χρήσης τουαλέτες και αποδυτήρια. Καθημερινά σερβίρονται τρία γεύματα. Το ποσό συμμετοχής των κατασκηνωτών ορίζεται στα 12 ευρώ ημερησίως για το κάθε γονέα. Τα παιδιά έως 18 ετών είναι δωρεάν.

Για την επιλογή των συμμετεχόντων, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου (15/5/2018) θα προηγηθούν όσοι είναι από την περιφέρεια και θέλουν να φέρουν την οικογένεια τους καθώς και οικογενειακά κριτήρια.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται στο γραφείο του σωματείου τις πρωινές ώρες (2132143417) ή στο email: somatioekab166@gmail.com έως 15/6/2018.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

                                

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.