Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ 2018, Δημοσίευση:08-06-2018

Αθήνα 07/06/2018

Αρ. Πρωτ. 167

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ 2018

 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης για κάθε θέμα που προκύπτει ή εξελίσσεται στο ΕΚΑΒ καθώς και για τις ενέργειες που έκανε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, σας ανακοινώνουμε για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο την δράση μας.

  • Στις 3/3/2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του σωματείου στο κέντρο διασκέδασης  «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ».
  • Στις 6/3/2018 πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση της ομάδας εργασίας για την τροποποίηση του Οργανισμού του ΕΚΑΒ.
  • Στις 9/3/2018 έγινε Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ. Καθορίστηκε το Διεκδικητικό πλαίσιο το οποίο είναι το εξής:  1) Αύξηση δαπανών για την Δημόσια Υγεία- Πρόνοια- ΕΚΑΒ, 2) Προσλήψεις Προσωπικού, 3) Ένταξη στα ΒΑΕ, 4) Συνέχιση χορήγησης του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας και 5) Άμεση λύση με το Προσωπικό με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας.
  • Στις 13/3/2018 πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση της ομάδας εργασίας για την τροποποίηση του Οργανισμού του ΕΚΑΒ. Οι παραβρισκόμενοι εργάστηκαν για την ακριβή διατύπωση της Αποστολής, καθώς και τον προσδιορισμό των Σκοπών του ΕΚΑΒ.
  • Στις 16/3/2018 έγινε διοικητικό συμβούλιο στο οποίο πήραμε ομόφωνες αποφάσεις για: 1) Συμμετοχή στην Παναττική Στάση Εργασίας  της ΠΟΕΔΗΝ και συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας στις 29-3-2018, 2) Συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την Αξιολόγηση που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ/ΠΟΕΔΗΝ, 3) Κατανομή και ελλείψεις ασθενοφόρων οχημάτων, 4) Παραβίαση των ημερών ανάπαυσης - ρεπό στον  Τομέα ΕΚΑΒ Λέρου. Ανατέθηκε στον νομικό σύμβουλο κάθε ενέργεια για την εφαρμογή των κείμενων διατάξεων σχετικά με την εφαρμογή του χρόνου εργασίας,  5) Καταβολή εκτός έδρας σε προσωπικό που έχει μετακινηθεί για ορισμένο χρόνο, 6) Διακομιδή ψυχιατρικών περιστατικών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αντί των αυτοκινήτων της Αστυνομίας, 7) Μετακινήσεις ορισμένου χρόνου και ανανεώσεις αυτών από το ΕΚΑΒ Αθήνας-Εργαζόμενοι σε αλλότρια καθήκοντα και 8) Έγινε ενημέρωση για την Εκπόνηση σχεδίου τροποποίησης του Οργανισμού του ΕΚΑΒ από τον εκπρόσωπο του σωματείου στην  Ομάδα Εργασίας Μαλτέζο Χρήστο για τα πεπραγμένα της 1ης και 2ης συνάντησης.
  • Στις 20/3/2018 πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση της ομάδας εργασίας για την τροποποίηση του Οργανισμού του ΕΚΑΒ.
  • Στις 26-3-2018 κατατέθηκε πρόταση του σωματείου στους υπουργούς Υγείας για τις «Διακομιδές ψυχιατρικών περιστατικών-ακούσια νοσηλεία» στα πλαίσια της επικείμενης νομοθετικής μεταρρύθμισης.
  • Στις 28/3/2018 πραγματοποιήθηκε η 4η συνάντηση της ομάδας εργασίας για την τροποποίηση του Οργανισμού του ΕΚΑΒ.
  • Στις 29-3-2018 είχαμε την συμμετοχή στην Στάση εργασίας και στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ (12:00-15:00) με Διεκδικητικό Πλαίσιο το εξής: Αύξηση δαπανών για την Δημόσια Υγεία- Πρόνοια- ΕΚΑΒ, Προσλήψεις Προσωπικού, Ένταξη στα ΒΑΕ. Συνέχιση χορήγησης του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας και Άμεση λύση με το Προσωπικό με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας.
  • Στις 30/3/2018 έγινε διοικητικό συμβούλιο στο οποίο πήραμε ομόφωνες αποφάσεις για: 1) Έλλειψη υγειονομικού υλικού, 2) Παράσταση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ για την Επικίνδυνη και Ανθυγιεινή Εργασία, 3) Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια των απαραίτητων υλικών για τον καθαρισμό ασθενοφόρων οχημάτων, 4) Μετακινήσεις προσωπικού με προφορικές αποφάσεις Προέδρου Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, 5) Μοριοδότηση κριτηρίων μετακινήσεων υπαλλήλων του ΕΚΑΒ (κατά πλειοψηφία απόφαση) και 6)  Έγινε ενημέρωση για την Εκπόνηση σχεδίου τροποποίησης του Οργανισμού του ΕΚΑΒ από τον εκπρόσωπο του σωματείου στην  Ομάδα Εργασίας Μαλτέζο Χρήστο για τα πεπραγμένα της 3ης και 4ης συνάντησης και αποφασίστηκε  να γίνει κοινή συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΠ ΕΚΑΒ προκειμένου να γίνει ενημέρωση και συντονισμός για την κατάθεση κοινής πρότασης για τον Οργανισμό του ΕΚΑΒ.  
  • Στις 3/4/2018 είχαμε την συμμετοχή του προεδρείου στην Παράσταση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ (συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου) στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την επικίνδυνη και ανθυγιεινή εργασία.
  • Στις 16/4/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΠ ΕΚΑΒ με θέμα την τροποποίηση του οργανισμού του ΕΚΑΒ. Κατατέθηκε «Κοινή πρόταση Εργαζομένων του ΕΚΑΒ για τον Σκοπό και τις Αρμοδιότητες του ΕΚΑΒ»
  • Στις 17/4/2018 πραγματοποιήθηκε η 5η συνάντηση της ομάδας εργασίας για την τροποποίηση του Οργανισμού του ΕΚΑΒ. Κατατέθηκε κοινή πρόταση με την ΠΟΠ ΕΚΑΒ σχετικά με το σκοπό του ΕΚΑΒ. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας συμφώνησαν στην αναγκαιότητα διαχωρισμού Κεντρικής Υπηρεσίας και Επιχειρησιακού Κέντρου Αθηνών.
  • Στις 20/4/2018 κατατέθηκε στους υπουργούς Υγείας και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Πρόταση Νομοθετικής ρύθμισης για το συνταξιοδοτικό των υπαλλήλων του ΕΚΑΒ που μετέχουν στο σύστημα (αλυσίδα) Διάσωσης».
  • Στις 24 & 25/4/2018 υλοποιήθηκε πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Αθήνας.
  • Στις 25/4/2018 είχαμε την συμμετοχή στην 5ωρη Στάση Εργασίας (10πμ – 3μμ) της ΠΟΕΔΗΝ και στην Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από την 1η ΥΠΕ Αττικής. Ακολούθησε πορεία.
  • Στις 26/4/2018 έγινε Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ. Καθορίστηκε το Πρόγραμμα Δράσης το οποίο είναι το εξής:  1) Στηρίζουμε τις τοπικές δράσεις Σωματείων, 2) 3.5.2018 συμμετοχή στην Παναττική Στάση Εργασίας 12:00 – 15:00 της ΑΔΕΔΥ – ΠΟΕΔΗΝ και συγκέντρωση 12:30 έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την διασφάλιση – επέκταση του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, ένταξη στα ΒΑΕ, 3) 30.5.2018 συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ και 4) 20.6.2018 εκδήλωση – κινητοποίηση για την Σωτηρία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε Κέντρο Υγείας της Περιφέρειας.
  • Στις 26/4/2018 πραγματοποιήθηκε η 6η συνάντηση της ομάδας εργασίας για την τροποποίηση του Οργανισμού του ΕΚΑΒ. Ο Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών της Κ.Υ. ανέλυσε διεξοδικά την υφιστάμενη κατάσταση και εξέφρασε σκέψεις και απόψεις για τη σχέση των οικονομικών υπηρεσιών των παραρτημάτων και της Κεντρικής Υπηρεσίας.
  • Στις 27/4/2018 έγινε διοικητικό συμβούλιο στο οποίο πήραμε ομόφωνες αποφάσεις για: 1) Συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ στις 3/5/2018 την μη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, 2) Οικονομική ενίσχυση για σοβαρό θέμα υγείας, 3) Κατάθεση στεφανιού εις μνήμη συναδέλφου, 4) Προώθηση της Ψυχικής Υγείας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ με την πρόβλεψη και σύσταση γραφείου ψυχοκοινωνικής μέριμνας, 5) Ανακοίνωση για την παγκόσμια ημέρα για την υγεία και ασφάλεια/Διεθνής ημέρα μνήμης εργατών, 6) Συμμετοχή στην Απεργιακή Κινητοποίηση των συνδικάτων για την Εργατική Πρωτομαγιά στις 1/5/2018, 7) Να ανατεθεί στον νομικό σύμβουλο η διερεύνηση νομιμότητας απόφασης για την πλήρωση κενής οργανικής θέσης προϊστάμενου δικηγόρου με έμμισθη εντολή στο ΕΚΑΒ Αθήνας, 8) Γενική Συνέλευση στις 16/5/2018, 9) Εγγραφή εργαζομένων του Τομέα ΕΚΑΒ Καλύμνου στο σωματείο, 10) Απεργία-Αποχή από την Αξιολόγηση και 11) Κοινή σύσκεψη με το σωματείο Ιατρών του ΕΚΑΒ για την πρόθεση των υπουργών Υγείας για την μεταφορά της διαχείρισης των ΜΕΘ από το ΕΚΑΒ στο ΕΚΕΠΥ-Να βγει ανακοίνωση ενημέρωση-Να σταλεί επιστολή στην πολιτική ηγεσία. Συζητήθηκε επίσης 12) Καλοκαιρινές άδειες (περίοδοι και έξτρα βάρδιες).
  • Στις 1-5-2018 είχαμε την συμμετοχή στην Απεργιακή Κινητοποίηση των συνδικάτων για την Εργατική Πρωτομαγιά.
  • Στις 3-5-2018 είχαμε την συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την μη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και την συμμετοχή εκπροσώπων των εργαζομένων στη 17μελή Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε για τη μελέτη του θέματος.
  • Στις 4-5-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας με θέματα συζήτησης την συνεργασία των δύο πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων στα προβλήματα του χώρου μας και την συμμετοχή ορισμένου αριθμού μελών μας στην Κατασκήνωση των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας (ολόκληρη η οικογένεια και όχι μόνα τους τα παιδιά)  και στα προγράμματα του Γυμναστηρίου των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας.
  • Στις 7-5-2018 έγινε παράσταση και καταθέσαμε επιστολή στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ με θέμα «Παρατηρήσεις στις τεχνικές προδιαγραφές ασθενοφόρων αυτοκινήτων διαγωνισμού περιφερειών», οι οποίες είχαν γνωστοποιηθεί και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης.
  • Στις 7/5/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας και με τον Τεχνικό Ασφαλείας. Συζητήθηκαν: 1) Μέτρα για την ελαχιστοποίηση των εργασιακών κινδύνων, 2) Αναγκαιότητα της χρήσης στατιστικών μεθόδων για την τεκμηριωμένη και επιστημονική προσέγγιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Έγινε επίσης ενημέρωση από τον Τεχνικό Ασφαλείας  για τους ελέγχους που έχει πραγματοποιήσει καθώς και τα προβλήματα ή τους κινδύνους που εντόπισε στους εργασιακούς χώρους.
  • Στις 7/5/2018 κατατέθηκε στην αρμόδια Δ/νση του υπουργείου Υγείας η πρόταση μας για τις «Προϋποθέσεις πρόσληψης διασωστών/πληρωμάτων ασθενοφόρου σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς». Θεωρούμε σκόπιμο και επιβεβλημένο για λόγους διασφάλισης εξειδικευμένης παροχής προνοσοκομειακής φροντίδας στους πολίτες, στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και λοιπών φορέων ως προϋπόθεση και προσόν για την πλήρωση των θέσεων να είναι η κατοχή βεβαίωσης άσκησης Επαγγέλματος στην ειδικότητα «Διασώστης− Πλήρωμα Ασθενοφόρου».
  • Στις 9/5/2018 πραγματοποιήθηκε η 7η συνάντηση της ομάδας εργασίας για την τροποποίηση του Οργανισμού του ΕΚΑΒ. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν στη διάρθρωση του ΕΚΑΒ, με βάση τη διαχειριστική ικανότητα των οικονομικών υπηρεσιών όλων των υφιστάμενων Παραρτημάτων, εξαιτίας των δεδομένων του Ν. 4270/2014 και εξετάστηκαν οι περιπτώσεις εφαρμογής αποκεντρωμένης ή  απολύτως συγκεντρωτικής διαχείρισης όλων των οικονομικών διαδικασιών.
  • Στις 10/5/2018 υλοποιήθηκε από την Τριμελή Επιτροπή ΕΚΑΒ Τρίπολης με την αρωγή του σωματείου εκπαιδευτική ημερίδα  με θέμα: «Διαπίστωση του θανάτου από Υγειονομικούς Υπαλλήλους - μη Ιατρούς, παραλαβή νεκρών από Δημόσιους χώρους, καθήκοντα Αστυνομίας και Ιατροδικαστή, στις σκηνές Εγκλημάτων και τον καθοριστικό ρόλο των διασωστών, στην εντολή μη ανάνηψης καθώς και τις καταγραφές συμβάντων, άρνηση μεταφοράς, μη συνεργάσιμοι ασθενείς που αρνούνται διακομιδής».
  • Στις 11/5/2018 είχαμε την συμμετοχή στην κινητοποίηση με Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ/ΠΟΕΔΗΝ στα Προπύλαια για το θέμα των ελαστικών σχέσεων εργασίας στο Δημόσιο. Στο ΕΚΑΒ για πρώτη φορά έχουμε εργαζόμενους με συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και ΟΑΕΔ οι οποίοι όμως καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Ακολούθησε πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
  • Στις 15/5/2018 (08:00-13:30) έγινε διοικητικό συμβούλιο στο οποίο πήραμε αποφάσεις για: 1) Συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία ΑΔΕΔΥ/ΓΣΕΕ (κατά πλειοψηφία απόφαση καθώς διαφώνησε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ), 2) Διοργάνωση εκπαιδευτικής ημερίδας από την Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας με την αρωγή του σωματείου, 3) Συμμετοχή των μελών μας στις κατασκηνώσεις του υπουργείου Υγείας, 4) Συνεργασία με τα καταστήματα The mart, 5) «Προϋποθέσεις πρόσληψης διασωστών/πληρωμάτων ασθενοφόρου σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς», 6) Να συζητηθεί η πρόταση του γραφείου κίνησης για 2 έξτρα βάρδιες την καλοκαιρινή περίοδο στην Γ. Συνέλευση. Συζητήθηκαν επίσης 7) Τεχνικές προδιαγραφές ασθενοφόρων των διαγωνισμών περιφερειών και  8) Μεταφορά της διαχείρισης του συστήματος διαδικασιών εισαγωγής (διακίνηση περιστατικών) στις ΜΕΘ από το ΕΚΑΒ στο ΕΚΕΠΥ-Πρόγραμμα Δράσης.
  • Στις 15/5/2018 (14:00-16:00) πραγματοποιήθηκε δίωρη συνάντηση του σωματείου με τον Αν. υπουργό Υγείας κο Π. Πολάκη, μετά από αίτημα μας,  στην  οποία συζητήθηκε η μεταφορά της διαχείρισης του συστήματος διαδικασιών εισαγωγής (διακίνηση περιστατικών) στις ΜΕΘ από το ΕΚΑΒ στο ΕΚΕΠΥ. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Σωματείου Ιατρών του ΕΚΑΒ. Η συνάντηση κατέληξε σε αδιέξοδο καθώς το υπουργείο επιμένει στην παραχώρηση εξειδικευμένων υπηρεσιών από το ΕΚΑΒ σε άλλον φορέα. Είναι η πρώτη φορά που διοίκηση στο ΕΚΑΒ συμφωνεί και παραμένει απαθής στην συρρίκνωση του οργανισμού. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια αποδυνάμωσης του οργανισμού μας. Είμαστε αντίθετοι σε οποιοδήποτε εξέλιξη αφορά την μεταφορά και την διαχείριση των ΜΕΘ από άλλο φορέα.
  • Στις 21/5/2018 συμμετείχαμε σε Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων Αττικής από την ΠΟΕΔΗΝ για την οργάνωση της Πανελλαδικής – Πανεργατικής 24ωρης Απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στις 30 Μάη.
  • Στις 26 & 27/5/2018 υλοποιήθηκε πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στα πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Ναυπλίου.
  • Στις 29/5/2018 υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκπαιδευτική ημερίδα «ΣΥΝδράμω, ΣΥΝεπιχειρώ, ΣΥΝεργάζομαι» από την Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, σε συνεργασία με το σωματείο. Η θεματολογία που αναπτύχθηκε ήταν: Διαπίστωση Θανάτου από Υγειονομικούς Υπαλλήλους - μη Ιατρούς, Παραλαβή νεκρών από Δημόσιους χώρους-καθήκοντα Αστυνομίας και Ιατροδικαστή, Σκηνές Εγκλημάτων και ο καθοριστικός ρόλος των Διασωστών, Εντολή μη ανάνηψης καθώς και Καταγραφές συμβάντων- άρνηση μεταφοράς-μη συνεργάσιμοι ασθενείς που αρνούνται διακομιδής
  • Στις 30/5/2018 είχαμε την συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία από ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και τους συνδικαλιστικούς φορείς μικρομεσαίων επαγγελματιών, εμπόρων και επιστημόνων.
  • Στις 31/5/2018 πραγματοποιήθηκε η 8η συνάντηση της ομάδας εργασίας για την τροποποίηση του Οργανισμού του ΕΚΑΒ.

Επίσης

 

Πρόσκληση συμμετοχής στην Κατασκήνωση του Υπουργείου Υγείας στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Όσοι εργαζόμενοι/μέλη μας επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για να φιλοξενηθούν μαζί με τις οικογένειες τους στην Κατασκήνωση στον Άγιο Ανδρέα Αττικής να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο του σωματείου τις πρωινές ώρες (2132143417) ή στο email: somatioekab166@gmail.com έως 15/6/2018. Η κάθε σκηνή είναι οικογενειακή και μπορεί να φιλοξενήσει έως πέντε άτομα μαζί με τα παιδιά. Διαθέτει όλες τις ανέσεις (ρεύμα, ψυγείο, internet), κοινής χρήσης τουαλέτες και αποδυτήρια. Καθημερινά σερβίρονται τρία γεύματα. Το ποσό συμμετοχής των κατασκηνωτών ορίζεται στα 12 ευρώ ημερησίως για το κάθε γονέα. Τα παιδιά έως 18 ετών είναι δωρεάν. Οι περίοδοι είναι 3 των 18 ημερών και αρχίζουν από το τέλος Ιουνίου.

 

Συνεργασία με τα Καταστήματα The Mart

Από τις 18/5/2018 η είσοδος για τα μέλη του σωματείου μας στα καταστήματα The Mart  για αγορές καταναλωτικών αγαθών σε ειδικές τιμές θα γίνεται με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γ. Γραμματέας

 

Μαθιόπουλος Γεώργιος                              Κιτσόπουλος Αλέξης



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.