Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΙΣΝ, Δημοσίευση:18-07-2018

Αθήνα 18/07/2018

Αρ. πρωτ.: 217

 

 

ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

          Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

 

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΙΣΝ

 

Με συνθήκες καύσωνα ο κλιματισμός της καμπίνας του ασθενούς δεν λειτουργεί σωστά στα περισσότερα από τα νέα ασθενοφόρα που προμηθεύτηκε το ΕΚΑΒ μέσω της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Οι 40 βαθμοί κελσίου μέσα στο ασθενοφόρο όταν έχεις έναν ασθενή με δύσπνοια, έναν καρδιολογικό ασθενή ή έναν ασθενή με συμπτώματα θερμοπληξίας μπορεί να αποβούν μοιραίοι.

Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε άμεσα στην διόρθωση των προβλημάτων που υπάρχουν στην καμπίνα ασθενούς των νέων ασθενοφόρων με το σύστημα κλιματισμού.

Σας υπενθυμίζουμε ότι με σχετικό έγγραφο (Αρ. πρωτ. 210/9-7-2018 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ) σας έχουμε ζητήσει τον προγραμματισμό εβδομαδιαίου τεχνικού ελέγχου από το Συνεργείο  Επισκευής Υπηρεσιακών Οχημάτων της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ στα νέα ασθενοφόρα της δωρεάς του ΙΣΝ όπως γίνεται και με τα υπόλοιπα ασθενοφόρα με σκοπό τον προληπτικό έλεγχο, την καλύτερη λειτουργία και συντήρηση τους προκειμένου να διασφαλιστεί εκτός από την καλή λειτουργία τους και η ασφάλεια των πληρωμάτων ασθενοφόρου και των ασθενών.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τα νέα ασθενοφόρα της δωρεάς για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένουν χωρίς εξωτερικό και εσωτερικό πλύσιμο καθώς αυτό γίνεται μετά το τέλος του εβδομαδιαίου ελέγχου από το συνεργείο στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

                                

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.