Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/2/2019 11:30 ΠΜ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ, Δημοσίευση:11-02-2019

Αθήνα 11/02/2019

Αρ. πρωτ.: 050

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/2/2019 11:30 ΠΜ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ

 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την κλήση στην ΓΑΔΑ για Ανωμοτί κατάθεση στον συνάδελφο  Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, και στην συναδέλφισσα Προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού, Παρασκευή Γεωργάκη. Ζητάνε εξηγήσεις για τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που πραγματοποίησε  η Ομοσπονδία μας πριν από ένα χρόνο (2/4/2018) έξω από το Μαξίμου.

Για πρώτη φορά μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ενεργοποιείται το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που ανήκει στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής/ Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας κατά του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Ανακάλυψαν ότι η Δημοκρατία κινδυνεύει από την ΠΟΕΔΗΝ και τους εργαζόμενους στην Υγεία, την Πρόνοια και το ΕΚΑΒ που καθημερινά σώζουν ζωές ασθενών.

Καλούμε τα μέλη μας να παραβρεθούν την Τρίτη 12/2/2019 στις 11.30πμ την ώρα που θα καταθέτουν οι συνάδελφοι στην ΓΑΔΑ προκειμένου να ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ και να δηλώσουμε την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μας στους διωκόμενους συναγωνιστές συνδικαλιστές.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας

 

 

 

Μαθιόπουλος Γεώργιος

Κιτσόπουλος Αλέξιος



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.