Ανακοινώσεις Επιστροφή

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, Δημοσίευση:19-06-2019

Αθήνα 12-06-2019

Αρ. πρωτ: 127 

 

 

ΠΡΟΣ : Υπουργό Υγείας κο Ξανθό Ανδρέα

           Αν. Υπουργό Υγείας  κο Πολάκη Παύλο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Πρόεδρο Δ.Σ. ΕΚΑΒ κο Τζανετή Παναγιώτη

 

ΘΕΜΑ: Αναστολή προσλήψεων προσωπικού στο ΕΚΑΒ κατά το χρονικό διάστημα που προηγείται των εθνικών εκλογών

 

Το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη η πρόσληψη μόνιμου και επικουρικού προσωπικού στο ΕΚΑΒ χωρίς μέχρι σήμερα να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία:

  • Του προγράμματος PHILOS μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ για την πρόσληψη 104 Πληρωμάτων Ασθενοφόρου/Διασωστών. Έχουν εκδοθεί τα προσωρινά αποτελέσματα.
  • Της προκήρυξης 5Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 37 Πληρωμάτων Ασθενοφόρου/Διασωστών. Έχουν εκδοθεί τα προσωρινά αποτελέσματα.

Επίσης, λόγω της καθυστέρησης έγκρισης δαπάνης αλλά και περιορισμένου χρόνου ο οποίος δόθηκε στις ΔΥΠΕ για την πρόσληψη 100 Διασωστών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τελικά προσελήφθησαν μόνο 25 σε σύνολο 100.

 

Επειδή οι ανάγκες που υπάρχουν για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ είναι μεγάλες ακόμη και για την στοιχειώδη λειτουργία του σε κάποιους τομείς κυρίως στα νησιά του Αιγαίου,

Ζητάμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την εξαίρεση του ΕΚΑΒ από την αναστολή προσλήψεων προσωπικού κατά το χρονικό διάστημα που προηγείται των εθνικών εκλογών ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες ένταξης τους στο ΕΚΑΒ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

                                

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος Αλέξιος




Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.