Ανακοινώσεις Επιστροφή

Στάση εργασίας Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021., Δημοσίευση:24-08-2021

Αθήνα 24/08/2021

Αρ. πρωτ. 061

 

ΠΡΟΣ:  Πρόεδρο Δ.Σ. Ε.Κ.Α.Β. κο ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

              Διευθύνσεις Ε.Κ.Α.Β.

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

ΘΕΜΑ: Στάση Εργασίας Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021.

 

         Το Σωματείο Εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. συμμετέχει στην Πανελλαδική Πανυγειονομική Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 από 10:00 έως 15:00 και Διεκδικούμε:

 

Η Κυβέρνηση να αποσύρει τις διατάξεις της υποχρεωτικότητας σεβόμενη την προσωπικότητα των υγειονομικών, που μέχρι σήμερα έχουν υπερβάλλει εαυτόν με κίνδυνο της ζωής τους για να προστατεύσουν τη δημόσια Υγεία. Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να αναζητήσει τις λύσεις εκείνες, που με πειθώ θα αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού. Είμαστε υποχρεωμένοι να αποκρούσουμε με κάθε τρόπο τις επιλογές της Κυβέρνησης, τις οποίες θεωρούμε εσφαλμένες και επιζήμιες για τον χώρο των υγειονομικών.

 

Συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας στις 11:00

 

 

         Το Ε.Κ.Α.Β. θα λειτουργήσει με ποσοστό ασφαλείας κατά την διάρκεια της  Στάσης Εργασίας. Το ποσοστό ασφαλείας διαμορφώθηκε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον που υπηρετεί το Ε.Κ.Α.Β, ώστε να μην διακινδυνεύσει η ζωή και η υγεία των πολιτών σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και περιστάσεων που χρήζουν παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.

 

         ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας

 

 

 

 

Γεώργιος Μαθιόπουλος

Αναστάσιος ΓιάνναρηςΕίσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.