Ανακοινώσεις Επιστροφή

Ανακοίνωση - Διοικητικό Εφετείο, Δημοσίευση:06-09-2021

Αθήνα 06/09/2021

Αρ. πρωτ.: 064

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

   Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, από τις 23 Ιουλίου 2021 που ψηφίστηκε ο ν.4820/21 που προβλέπει την αναστολή καθηκόντων όλων των εργαζομένων που δεν έχουν εμβολιαστεί στις δομές Υγείας, το Σωματείο εργαζομένων συντάχθηκε με τις αποφάσεις τις Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. για την Απεργία/Αποχή από την επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού και την συμμέτοχη στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

   Το Σωματείο κατέθεσε προσφυγή στο Σ.τ.Ε. της οποίας τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένουμε να εκδικαστούν εντός των επόμενων ημερών. Σε συνέχεια του νομικού αγώνα συμπαράστασης στους συναδέλφους μας αποφασίσαμε, μετά από συνεννόηση με τον Νομικό μας Σύμβουλο, να συνεχίσουμε και στο Ακυρωτικό Διοικητικό Εφετείο.

   Οπότε καλούμε όλα τα μέλη του Σωματείου μας που έχουν λάβει Διεκπεραιωτικές Πράξεις Αναστολής Καθηκόντων και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομαδική προσφυγή του Σωματείου μας στο Ακυρωτικό Διοικητικό Εφετείο, να μας αποστείλουν στο email: somatioekab166@gmail.com του Σωματείου μας τη σχετική εξουσιοδότηση που επισυνάπτεται (Ανακοίνωση - Διοικητικό Εφετείο PDF).

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας

 

 

 

Γεώργιος Μαθιόπουλος

Αναστάσιος Γιάνναρης



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.