Ανακοινώσεις Επιστροφή

Ανακοίνωση 21 Μαρτίου 2024, Δημοσίευση:21-03-2024

Αθήνα 21/03/2024

Αρ. πρωτ: 020

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι στην μισθοδοσία της 10ης Απριλίου 2024 θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους του προγράμματος της εκπαίδευσης στα πτητικά μέσα. Τα χρήματα θα    καταβληθούν στα IBAN της μισθοδοσίας που μισθοδοτούνται οι υπάλληλοι, διότι παρατηρήθηκαν πολλά λάθη πανελλαδικά στους αριθμούς λογαριασμών που δόθηκαν.

Όπως γνωρίζετε ήδη, έχει ξεκινήσει η χορήγηση των βεβαιώσεων πιστοποίησης του προγράμματος στην Κεντρική Υπηρεσία και για όσους δεν τις έχουν παραλάβει ακόμα θα υπάρξουν και νέες ημερομηνίες χορήγησης από την εταιρεία. Για τους συναδέλφους μέλη του σωματείου που υπηρετούν εκτός Αττικής θα ενημερωθούν και αυτοί για τις ημερομηνίες και τον τρόπο χορήγησης.

Επίσης, ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι μετά από αίτημα του σωματείου προς την εταιρεία AXXON PLUS έχουμε πάρει απάντηση ότι θα διανεμηθεί στα μέλη του ηλεκτρονικός εξοπλισμός, τύπου Laptop. Αυτό θα γίνει είτε με την χορήγηση απευθείας του προϊόντος, είτε με την μορφή voucher. Περιμένουμε την υλοποίηση του και θα υπάρξει νέα ενημέρωση για αυτό το θέμα.

Το σωματείο έχει αιτηθεί από την Διοίκηση να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα και οι επικουρικοί συνάδελφοι και τις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε αν θα καταστεί δυνατό να ενταχθούν και αυτοί στο πρόγραμμα.

Στο θέμα που αφορά την πληρωμή του Ιανουαρίου 2024 για νυχτερινά - αργίες, πιστώθηκε στο Ε.Κ.Α.Β. το πρώτο τρίμηνο από τον προϋπολογισμό και με την  μισθοδοσία της 10ης  Απριλίου θα πληρωθεί ο Ιανουάριος 2024, για τον Φεβρουάριο 2024 θα ενημερωθείτε εντός των επόμενων ημερών.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του σωματείου με τον Υπουργό Υγείας στις 19-3-2024 όπου και θα βγει ανακοίνωση για τα αιτήματα – προβλήματα που του ετέθησαν και για τις απαντήσεις που δόθηκαν από πλευράς του.

 

 

                                                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γ. Γραμματέας

 

 

 

 

Γεώργιος Μαθιόπουλος

Αναστάσιος Γιάνναρης

 



Είσοδος Χρήστη
Username
Password
Newsletter
Καταχωρείστε το e-mail σας και μάθετε όλα τα Νέα του σωματείου μας.